Handhavingsambtenaar wil naar paradijs

21-02-2018 Uit Redactie

SCHIEDAM - De handhavingscapaciteit van de gemeente Schiedam loopt later dit jaar mogelijk terug vanwege het ontbreken van een ambtenaar. Tijdelijk.

Timon de Vries wil namelijk meedoen aan Expeditie Robinson. De Vries werkt bij Toezicht en Handhaving. Of hij vervangen wordt op het moment dat hij op een tropisch eiland bivakkeert is nog niet bekend.

De Vries woont in Rotterdam. Hij heeft al langer zijn zinnen gezet op een lang verblijf op het eiland; enkele jaren geleden al schreef hij de organisatie dat het tijd werd om ook onbekende Nederlanders mee te laten doen in het spelprogramma. Sinds vorig jaar heeft hij zijn zin en zijn het niet langer de BN-ers aan wie een trip naar paradijselijke oorden is voorbehouden. Dit jaar dingt De Vries (vorig jaar moest hij vanwege een blessure passen) mee naar een plekje in het programma. Hij moet daartoe zeven proeven doorstaan. En zo veel mogelijk stemmen winnen. De teller staat voor De Vries momenteel op 618 stemmen; dat is vergelijken met andere gegadigden best een aardig aantal, maar om het echt tot een gang naar het eiland te schoppen, zijn er meer nodig. Daarom roept De Vries zowel zijn stadgenoten als de inwoners van de stad die zijn werkterrein is uit om te stemmen.

Vooralsnog hebben zich geen Schiedammers aangemeld voor een rol in Expeditie Robinson.Gerelateerd