Halloween Fright Night: zwemmen in rood water

24-10-2018 Uit Advertentie

SCHIEDAM - Het wordt bibberen in het zwembad. En griezelen en gillen. Vrijdag wordt zwembad Groenoord een Halloweenfeest georganiseerd. Speciaal voor deze avond zal het water rood gekleurd zijn en het zwembad zal omgetoverd worden tot spookzwembad.

Voor de echte helden: die kunnen zich omkleden in een spookkleedkamer - voor deelnemers met iets minder lef is ook de 'normale' kleedkamer in gebruik.

Heb jij stalen zenuwen en wil je ook mee griezelen? Kom dan met je vrienden en vriendinnen tussen zeven en half tien op deze enge avond naar zwembad Groenoord.

Kom je verkleed als spook, heks of zombie en ga je ook zo het water in? Wij maken aan het einde de winnaar bekend met het leukste kostuum. Er zullen ook diverse griezels rondlopen. Daar kun je uiteraard mee op de foto. Durf jij het aan om te komen zwemmen?

De entree voor deze avond is € 6,75. Deze prijs is inclusief een bloederig drankje en een suiker - spin.

Omdat het vorig jaar te druk was is er besloten om deze keer een maximaal aantal bezoekers toe te laten. De teller zal niet verder gaan dan 250 bezoekers. De leeftijdgrens houden wij deze keer op uiterlijk dertien jaar. Zwemdiploma is verplicht.

Gerelateerd