Categorieën

Service

Geniet gratis van Circus Alberti

Geniet gratis van Circus Alberti
Uit

Geniet gratis van Circus Alberti

  • Actie
  • 10-08-2016
  • Uit
Geniet gratis van Circus Alberti
SCHIEDAM - Vanaf morgen is het vier dagen lang circus in de stad. Circus Alberti biedt op de Maasboulevard een programma met internationale artiesten, live-muziek en veel niet-wilde dieren.

Om Schiedammers en anderen bekend te maken met het feit dat de mannen en vrouwen - en dieren - van Alberti hun kunsten vertonen in de stad, heeft het circus vijf toegangskaarten beschikbaar gesteld.

Schiedam24 verdeelt deze kaarten over mensen die reageren op dit bericht. We vragen u als lezer wie u graag een plekje in het circus gunt - stuur ons een bericht, en zowel de inzender als de persoon die wordt voorgesteld dingen mee naar de toegangskaarten.

Een andere kaart gaat naar iemand die we loten uit de mensen die dit bericht op Schiedam24 delen; een volgende naar wie het bericht op Facebook deelt en naar iemand die retweet. Let op: donderdagmiddag om drie uur wijzen we de kaarten toe. We wensen u allen - kaartwinnaars en andere bezoekers - veel plezier bij een van de voorstellingen van Circus Alberti in de komende dagen.

Maar weten over het circus? Lees ons artikel van afgelopen zaterdag.