Geer en Goor: 'Wat een leuke mannen'

07-06-2017 Uit ROMY'S RUMOER

ROMY'S RUMOER – Dat was natuurlijk duidelijk een kolfje naar Romy's hand, vanmiddag in Schiedam-West. 'Geer en Goor' kwamen naar de Erker, samen met hun gekkigheid en kleintje hartjes. Romy kan daar van genieten en dompelt zich dan naar hartenlust onder in de show en de glamour a la Hollandaise.

“Wat een leuke en vriendelijke mannen uit het Gooi”, meldt onze royaltyverslaggeefster. G&G kwamen voor het nieuwe RTL 4-programma Stevig Verbouwd. “Ze hebben de keuken gesloopt – dat konden we als publiek vanaf de buitenkant goed zien.”

Want als Geer en Goor op pad gaan, dan gaat dat nooit ongemerkt. “RTL Boulevard was er ook”, laat Romy weten, “en veel fotografen.”

De 'mannen uit het Gooi' kwamen met een missie. Voor hun programma maken zij wensen waar, en in het nieuwe seizoen zal het vooral gaan over het aanpakken van plekken waar veel ouderen komen. Zo ook De Erker, waar ze de boel flink gaan verbouwen: zo wordt de ingang van het wijkcentrum aangepakt, wordt er gestuct en geverfd, komt er een nieuwe keuken en een nieuwe bar, noem maar op. Gelukkig komt er een aannemer mee.

De Erker hoopt er echt de vruchten van te gaan plukken. “Na een uur kwamen ze naar buiten, via de zij-ingang”, vertelt Romy. Dat was het moment om met 'iedereen' op de foto te gaan. Natuurlijk stond Romy vooraan. “Het was leuk om zulke bekende mannen in Schiedam te ontmoeten.”

Bekijk de foto's