Formule 1 in theater: Het Grote Grand Prix Circus 2

01-02-2022 Uit Advertorial

Verwacht een avond gierende banden met vaste onderdelen; foto: Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN - Zit jij steevast aan de buis gekluisterd als er Formule 1 op televisie is? Raak je ook maar niet uitgepraat over Verstappen? Kortom, ben je een echte Formule 1-liefhebber? Dan mag je de anderhalf uur durende theatershow Het Grote Grand Prix Circus 2 vol verhalen en anekdotes over legendes in de autosport door smaakmakers Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel niet missen! Donderdag 3 februari te zien in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Rob Kamphues - presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1, maar vooral ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur - verrast deze avond met gloednieuwe en vliegensvlugge verhalen uit de autosport. Maar dat doe hij niet alleen! Hij wordt bijgestaan door zijn tv sidekick en wandelende Formule-1-encyclopedie Rob van Gameren, coureur Tom Coronel en per videochat ook door een paar internationale racevrienden, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.

Verwacht een avond gierende banden met vaste onderdelen zoals een quiz met de bezoekers, het spelen op professionele race-simulatoren (iemand uit de zaal mag het opnemen tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie) en natuurlijk persoonlijke, eerlijke, actuele en sappige verhalen uit de Formule 1.

Tijd: 20.00 uur. Kaarten (27 euro) via I: https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/het-grote-grand-prix-circus-2.