Euroscoop viert verjaardag met feestweek

02-10-2018 Uit Redactie

Glowgolven - in een bijzonder decor


SCHIEDAM - De Euroscoop werd gebracht als bioscoop, maar is uitgegroeid tot veel meer: een vrijetijdscentrum met een grote toeloop.

Dit is de belangrijkste ervaring van het eerste jaar van bestaan van Euroscoop. Op 11 oktober vorig jaar gingen de deuren van het complex voor het eerst voor het publiek open. Vandaag de dag heeft Euroscoop volgens de exploitant 'alles in huis voor een complete middag of avond uit'. Daarom presenteert het complex langs de snelweg zich nu als Euroscoop Cinema en Leisure Centrum.

Glow Golf, spellen als in een speelhal en lekker eten. En natuurlijk films, van even een bioscoopje pikken tot complete evenementen, zoals voor operaliefhebbers, dames, ouderen of kleine kinderen.

Komende week, te beginnen op zaterdag, roept Euroscoop uit tot feestweek. Er zijn filmevenementen voor alle leeftijden, 'met een hoop leuke extra’s'. Zaterdag en zondag is het Kids Weekend, met de films Superjuffie en Smallfoot. In de bioscoop is een knuffeldokter aanwezig en op beide dagen is er op het Euroscoopplein een kinderboerderij te vinden.

Op dinsdag 9 oktober is er wij 'een extra feestelijke 60plusmiddag'. Op de rol staan twee films naar keuze. Woensdag is het  Ladies Night met de film ‘Zwaar Verliefd’. "Dat wordt extra bijzonder, zeg maar gerust Deluxe", aldus de aankondiging van Euroscoop.

Horrorfans kunnen hun hart ophalen met de horrornight op donderdag 11 oktober, met een 'speciale' voorpremière van Hell Fest. "Voor de fans van vette actiesfilms hebben we een voorpremière van Mile 22 geregeld op vrijdag 12 oktober", kondigt de bioscoop aan; er wordt gratis bier en bitterballen bij geleverd.

Bob Offenberg en De Wannebiezz treden op vrijdag op bij de Euroscoop, buiten. En het weekend daarop zijn er activiteiten voor kinderen, zoals de Sparta Experience, een kinderdisco, schminken en knutselen met Komkids en springen én een zogenaamde Meet & Greet met PAW Patrol. Op de zaterdag zorgt zanger Stain Music voor live muziek. De dag erop kan er worden gedanst, tijdens een workshop of gewoon: vrij. De Rotterdamse dansschool Striktly Salsa & Bachata zorgt er voor dat niemand stil kan blijven staan, zo belooft de Euroscoop. "De avond en de feestweek wordt afgesloten met een spetterend optreden van Trafassi."Gerelateerd