Euroscoop verwelkomt 250.000ste bezoeker

09-08-2018 Uit Redactie


SCHIEDAM - Euroscoop Schiedam ontving vandaag haar 250.000 duizendste bezoeker. Dat was de familie Van Vugt, met hun twee kleinzoons Aico en Symen.

Zij ontvingen naast een cheque en een bos bloemen ook 25 vrijkaarten voor volgende bezoeken aan Euroscoop. Mevrouw Van Vugt reageert aangenaam verrast: "Onze kleinzoons komen uit Zuthpen en logeren bij ons. Ze hebben speciaal gevraagd om naar deze bioscoop te gaan, omdat ze het hier zo leuk vinden. Dus we hebben het aan hen te danken.”

Op 11 oktober vorig jaar opende Euroscoop Schiedam. Eigenaar Luc Van De Casseye van Euroscoop had bij de aankondiging van de bouwplannen laten weten te mikken op zeshonderdduizend bezoekers per jaar. Het ziet er nu naar uit dat Euroscoop in het eerste jaar van bestaan ongeveer de helft van dat aantal gaat halen.

Het warme weer van de afgelopen weken hzorgde volgens Schiedam-manager Sabina Vella voor een stormloop aan bezoekers. “Mensen zijn de hitte zat en komen bij ons in de zaal zitten om even af te koelen."

Deze maand organiseren Euroscoop en zijn partners iedere zaterdag en zondag muzikale evenementen op het Euroscoopplein. Aanstaande zaterdag zijn dat Thomas Berge en Kaj van der Voort, volgende week de Feestbeesten Partyshow en de week daarna de tributeband U2ONE. Op zondag is het tussen vier en acht Summer Lounge op het plein. Genieten vanuit je strandstoel van lekkere muziek.Gerelateerd