De Grote Eindejaarsquiz 2018 in het Stedelijk Museum Schiedam

27-11-2018 Uit Advertentie

Hoogtepunt van 2018? Het huwelijk van Harry & Meghan

SCHIEDAM - 2018 was het jaar van de heetste zomer ooit, de gemeenteraadsverkiezingen, het overlijden van Wim Kok en Koos Alberts, het huwelijk van prins Harry en Meghan, de herdenking van de slag bij Vlaardingen, Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa, het WK-voetbal en… Wat weet jij nog van het nieuws in 2018? Op zondag 16 december om drie uur kun je dat testen bij de Grote Eindejaarsquiz 2018 in het Stedelijk Museum Schiedam.

Alle leeftijden

We doen de quiz voor alle leeftijden in teams. Dus neem je familie, vrienden, verenigingsleden of kroeggenoten mee. Je kan je ook individueel aanmelden, dan maken we zelf een team voor je. Je kunt al meedoen vanaf 10 jaar. De quiz is samengesteld door de een team van ervaren en messcherpe Schiedamse quiz-makers: Rob van Klaarwater van Jeneverie ’t Spul, Guido Antunes en Menno Siljee.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met woensdag 12 december via E: rsvp@stedelijkmuseumschiedam o.v.v. Quiz. Je kunt je inschrijven met een team (minimaal drie en maximaal vijf personen) of alleen, dan maken we een team voor je. Vermeld bij je inschrijving van een team: naam team, namen teamleden, naam teamcaptain, achtergrond team (wat verbindt jullie?). Vermeld bij je inschrijving individueel: naam, leeftijd. Deelname is € 2,50 per team of € 1,- per individuele deelnemer. Deelname is pas definitief na overmaking van het inschrijfgeld via NL14RABO0111503728 o.v.v. Quiz/naam team.
We maken er een gezellige middag van, wees er op tijd bij want 'vol=vol'.

Bonus

Schrijf je je vóór 9 december in, dan krijg je als bonus één antwoord op een vraag van te voren toegezonden.

Programma

14.30 - 15.00 uur: inloop
15.00 - 16.45 uur: quiz (met pauze)
17.00 uur: prijsuitreiking


Gerelateerd