De Bibliotheek Schiedam geeft Backward Turkey cadeau

09-07-2021 Uit Advertorial


SCHIEDAM - Van 17 juli tot en met 29 augustus genieten de inwoners van Schiedam al wandelend, fietsend of zittend van de luistervoorstelling Backward Turkey. In deze voorstelling - die aangeboden wordt door de Bibliotheek Schiedam - neemt theatermaker Marco Martens je mee op talige en muzikale zoektocht om beter naar zijn lijf te leren luisteren.

Backward Turkey

In de audiovoorstelling Backward Turkey schetst maker Marco Martens, aan de hand van een festivalervaring met vrienden, een portret van een generatie die meer in zijn hoofd zit dan in zijn lijf. De titel verwijst naar het dansje dat Marco alleen kan doen als hij de alcohollimiet flink heeft overschreden. Pas als die barrière van schaamte en zelfbewustzijn wegvalt, kan hij écht ontspannen en zich overgeven aan het moment.

QR-code scannen

Van 17 juli tot en met 29 augustus hangen bij de Bibliotheek Schiedam, Het Schiedams Boekhuis, Boekhandel Post Scriptum en I-punt S'DAM posters met daarop een QR-code. Als je deze code scant, word je naar een webpagina geleid waar de luistervoorstelling staat. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je ‘m start, zolang je de code maar hebt gescand. Meer informatie staat op de website van de Bibliotheek Schiedam. 

Gerelateerd