De aller allerlaatste afscheidsshow van Rage on Parade

19-01-2023 Uit Advertentie


VLAARDINGEN - Op zaterdag 28 januari komt Rage on Parade hun aller aller allerlaatste afscheidsshow spelen in de Kroepoekfabriek. In september speelde de Rage Against The Machine-tributeband een laatste show ‘Under the Bridge’ langs de Vaart, wat was bedoeld als afscheidsshow. Maar bij De Kroepoekfabriek hebben ze de bandleden weten te verleiden tot een echt definitieve laatste optreden.

Rage on Parade brengt een ode aan Amerikaanse punk/rockband Rage Against The Machine. De Vlaardingse band is ontstaan in De Kroepoekfabriek en zal hier op 28 januari 2023 een wisse dood sterven. Reden te meer om dus te komen luisteren, bouncen, jumpen, moshen of wat dan ook op de beats en lyrics van Rage against the Machine. Energiek gebracht door drummer Marc van Bel, gitarist Omar Niamut, bassist Vincent Burger en zanger Raphael de Kort.

De band speelde eerder onder bruggen, op daken, op straat en op verschillende podia, maar De Kroepoekfabriek is toch wel de homebase. “We hebben niets meer te verliezen, dus we’re gonna blast the funk outta speakers!”, aldus de band.Gerelateerd