Binnenstadondernemers beginnen geldinzameling voor horeca

16-11-2020 Uit Redactie

Michael Boekholt, voorzitter Schiedam van Horeca Nederland: "Overal zetten ondernemers acties op, heerlijke menuutjes voor thuis, pakketten vol lekkers voor tijdens je Teamsoverleg en koffie-to-go voor als je een rondje centrum doet."; foto: Schiedam Centrum Horeca


SCHIEDAM - Het Centrummanagement Schiedam begint een 'crowdfundingsactie' voor de horeca-ondernemers in de stad.

"Het sluiten van onze horeca heeft gevolgen voor heel het centrum", zo stelt het samenwerkingsverband van ondernemers in de binnenstad in een oproep.. "We missen onze collega-ondernemers en zien hoe zij worstelen in deze tijd."

Het Centrummanagement Schiedam wil het financieel ondersteunen. Ook al gebeurt er al veel. "We zijn ontzettend trots op alle acties die de horeca-ondernemers op touw zetten en ondersteunen deze waar gaat." Vorige maand is er bijvoorbeeld een website opgezet met daarop horecaondernemers en hun openingstijden voor afhalen en bestellen.

Meer over de geldinzameling is te lezen op de internetpagina die ervoor is ingericht op I: www.schiedamcentrumhoreca.nl. Daarop is te zien dat 26 mensen tot dusver 1685 euro hebben ingelegd.

 


Gerelateerd