Bibliotheek staakt viering jubileum, overstap op selfservice

13-03-2020 Uit Redactie


SCHIEDAM -De Bibliotheek Schiedam steekt alle feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan. Dit in reactie op de adviezen en maatregelen omtrent het Coronavirus.

"We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en daarom worden alle activiteiten in het kader van ons jubileum in de maand maart afgelast", zo laat de bilbiotheek weten.

Het Slotfeest in de Grote of Sint-Janskerk wordt verplaatst naar vrijdag 12 maart, volgend jaar. Dat is de laatste dag van de Boekenweek in 2021. "Schiedam krijgt dan alsnog een vertrouwde Boek & Bal gepresenteerd." Mensen die een kaartje hebben gekocht voor de activiteiten krijgen hun geld terug, aldus de bieb. De wijze van retourneren wordt kenbaar gemaakt via de website.

De bibliotheek in de Korenbeurs blijft vooralsnog open, in afwachting van gemeentelijke aanwijzingen. Om het aantal contactmomenten te beperken richten we de bibliotheeklocatie in op selfservice. Dit betekent dat er minimaal personeel aanwezig is. Heeft het publiek vragen, dan zijn we te bereiken via E: klantenservice@debibliotheekschiedam.nl. "We vertrouwen op het begrip en medewerking van alle Schiedammers."

 

 Gerelateerd