Animo voor extra voorstelling Amhali

18-12-2018 Uit Redactie


SCHIEDAM - De verkoop van kaartjes voor de extra voorstelling van Najib Amhali in Schiedam ligt op stoom. Tegen de helft van de kaartjes zijn momenteel, om twee uur, verkocht.

De populaire cabaretier staat met zijn show 'Waar was ik?' op 24 en 25 april in het Theater aan de Schie. Deze twee voorstellingen verkochten al snel uit, reden waarom het theater de mogelijkheid van een derde voorstelling door Amhali met beide handen heeft aangegrepen. Ook op vrijdag 26 april staat de dan 48-jarige cabaretier in Schiedam op de planken. Vandaag om negen uur begon de verkoop van die voorstelling. De kaartjes kosten 33,75 euro.

Amhali debuteerde twintig jaar geleden met zijn theatervoorstelling 'Vol=vol' en hoort sindsdien tot de grote trekkers in de Nederlandse theaters. Waar was ik? geeft antwoord op de vraag waarom Amhali in seizoen 2016-2017 genoodzaakt was zijn show te cancellen. "Waar was ik?, dacht de clown die de mensen vermaakte, maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf."

Voordat Amhali in Schiedam van zich laat horen - en lachen - staat de Edwin Eversband op het podium in het Theater aan de Schie. Dat boekte de show recent, als extra, voor een optreden op 12 maart.  'Mooi zo!' heet het optreden van de ban van de bekende radiomaker.Gerelateerd