'Theaterbezoek misschien wel intiemer dan ooit!'

22-09-2020 Uit Advertorial

Foto: Jan Thijssen


VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal trapt een theaterseizoen af dat belooft bijzonder te worden.

Afgelopen week vonden de eerste drie voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen plaats. Bij de uitverkochte shows van Danny Vera, Karin Bloemen én de start van een nieuwe reeks Jazz in Town is het Coronaplan zeer succesvol gebleken. Het publiek was zeer te spreken over de veiligheid. Het team van de Stadsgehoorzaal heeft dan ook het volste vertrouwen in de komende periode.

De grote vraag deze zomer was: Wat kan er wél? Deze zomer heeft het theater een theaterprogramma in de buitenlucht georganiseerd, zoals in de Vlaardingse binnenstad en op het Stadsstrand. En ondertussen is het landelijk vastgestelde theater-protocol uitgerold voor veilig theater binnen. Theaterbezoekers kunnen hierdoor ontspannen genieten van een ouderwets avondje uit, met keuze uit meer dan dertig voorstellingen in het najaar. De publieksreacties na de eerste voorstellingen zijn overweldigend. Een poll onder de bezoekers van Danny Vera laat zien dat honderd procent het bezoek als ‘Zeer goed’ en ‘Goed’ beoordeelt. Niemand koos voor ‘Slecht’ of ‘Matig’.

Ook de vrijwilligers zijn zorgvuldig voorbereid op dit bijzondere theaterseizoen. Tijdens de Crew Campus konden zij meedoen aan diverse trainingen en workshops gegeven door medewerkers, bestuursleden én de directeur. Speciale dank gaat uit naar Wout van Dooren en Thomas van der Vliet van Human Performance Lab. Zij organiseerden indrukwekkende seminars over communicatie, vitaliteit, leiderschap en stressmanagement. De vrijwilligers waren zeer onder de indruk van de seminars, wat voor de sprekers van het Human Performance Lab een bevestiging was “dat vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling perfect samen kan met cultuur en vermaak!”

 Het volledige theaterprogramma is te bekijken op I: www.stadsgehoorzaal.nl, waar tevens ook uitleg word gegeven over de Corona-aanpak van het theater. Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij de vrijwillige Stadscrew kan zich aanmelden voor het info-uurtje, wat iedere derde donderdag van de maand plaatsvindt in de Stadsgehoorzaal. Meer informatie via I: www.stadsgehoorzaal.nl/wordvrijwilliger.

 

Gerelateerd