'Multi Culti Kerst' in Kethel

03-12-2018 Uit Redactie

Beeld van een eerdere Kerst in Kethel; foto: organisatie

SCHIEDAM - Een derde kerstconcert in een kerk in Schiedam: op zaterdag 15 december is 'Multi Culti Kerst' het thema in de Sint-Jacobuskerk.

Orkest en koor van muziekvereniging Sint-Radboud brengen de bezoekers in kerstsferen met bijzondere en verrassende muziek, zo beloven zij. Kerstmuziek uit verschillende culturen brengen zij ten gehore. "Kerst is een feest dat niet alleen in Europa gevierd wordt, maar overal ter wereld." Kerstmis is ook niet voorbehouden aan christenen. "Kerst is dan ook een multicultureel feest dat mensen en culturen verbindt. En hopelijk verbroedert." 

Juist mensen vanuit andere culturen worden daarom uitgenodigd door de organisatoren van Kerst in Kethel het concert te bezoeken, 'om te genieten van onze muziek en een mooie avond te hebben'.

Kerst in Kethel vindt in de regel plaats in de Dorpskerk, maar dit keer is de Sint-Jacobuskerk plaats van handeling. Aanvang: acht uur. Toegangskaarten kosten 3,50 euro en zijn verkrijgbaar via de leden van Sint-Radboud, via I: www.sintradboud.nl en via T: 010-4701443.Gerelateerd