Winst voor Hermes-DVS en HBSS, verlies voor Kethel Spaland

• 10-10-2021

VOETBAL - Hermes-DVS doet het goed in de Vierde Klasse G. Gisteren won de club van Harga met 1-2 uit bij VOB. Die stand was al bij rust bereikt.

Hermes-DVS staat nu met zeven uit drie derde in de competitie, een plek achter PPSC, dat eerder ook van VOB won. SVV speelde gisteren niet.

Zie ook dit artikel.

In de Derde Klasse C was er winst en verlies voor de Schiedamse clubs. Kethel Spaland had de vorige twee duels gewonnen en staat dus hoog. Sinds gisteren moet het Rijnmond Hoogvliet Sport naast zich dulden. Uit een strafschop kwamen de Hoogvlieters op 0-1, een kwartier in de tweede helft werd het 0-2. Tim Lansbergen maakte kort nadien de 1-2, maar daarbij bleef het, ondanks goede kansen op zowel de gelijkmaker als een groter voorsprong voor Rijnmond Hoogvliet Sport.

Ook HBSS staat in dezelfde competitie op zes uit drie na winst gisteren op Botlek. Het werd 2-1. Na een 0-0 ruststand kwam Botlek kort na rust op voorsprong, voor HBSS de winst kon pakken met twee goalsDe twee Schiedamse teams staan nu vierde en vijfde, met op doelsaldo een doelpuntje tegen als verschil.