Voetbaluitslagen

• 06-11-2021

Correctie: HBSS haalde geen punt tegen VDL, maar kreeg een tik op de neus door na een 0-1 voorsprong in de laatste paar minuten van de wedstrijd in Maassluis twee tegendoelpunten te incasseren. Anders dan eerder in de statistieke verwerkt wist HBSS zelf geen tweede keer het net te vinden.

VOETBAL - PPSC moest vandaag in eigen huis een nederlaag slikken. Tegen nummer drie Victoria'04 legde de nummer twee het met 2-0 af.

Daarmee wisselen de twee teams stuivertje in de stad van de Vierde Klasse G.

In de Derde Klasse C speelden de Schiedamse clubs gelijk. Kethel Spaland hield het thuis tegen GHVV'13, nummer drie in de stand, op 1-1.

HBSS en VDL, beide middenmoters, hielden het in Maassluis op 2-2.

SVV wist vier keer het net te vinden, en tegenstander Rotterdam United maar één keer, en toch kunnen de Schiedammers nog niet hun eerste overwinning van het seizoen bijschrijven. Negen minuten voor tijd werd de wedstrijd in Rotterdam door de scheidsrechter stilgelegd; dat gebeurde nadat hij een derde rode kaart had gegeven aan de thuisclub.