Voetbalseizoen is begonnen, met twee keer Schiedamse winst

19-09-2020 Sport Redactie


VOETBAL - Ook de voetballers zijn aan hun nieuwe seizoen begonnen. Met bescheiden resultaat voor de Schiedamse ploegen, meestal tegen Rotterdamse tegenstanders.

HBSS en Kethel Spaland spelen dit jaar in de Derde Klasse, beide in competitie C. De club van Harga begon het seizoen thuis winnend: tegen Vierpolders werd het 5-2. Kethel Spaland kon dat voorbeeld niet volgen. Op het sportdak in noord moesten de blauw-roden het afleggen tegen GHVV: 0-1.

De vier Schiedamse ploegen in de Vierde Klasse spelen allevier in competitie F. Van hen was SVV het enige team dat wist te winnen, en ruim ook. 4-1 Werd het thuis tegen GLZ Delfshaven.

PPSC kwam in Overschie tegen AGE-GGK niet tot scoren. Maar de tegenstander deed dat ook niet, zodat de club van Thurlede nog een puntje aan de wedstrijd overhield.
Hermes DVS kon het niet bolwerken tegen FC Maense; in Rotterdam-West werd het 5-2. Excelsior´20 kreeg het hardste gelag voorgeschoteld. De ploeg ging bij het debuut op de zaterdag met 10-0 onderuit tegen Het Witte Dorp, ook spelend in Overschie, na een 4-0 ruststand.Gerelateerd