Veel Schiedamse goals op zaterdag

08-12-2018 Sport Redactie

VOETBAL - De Schiedamse clubs in het zaterdagvoetbal scoorden er vandaag driftig op los. Meestal was het genoeg voor de overwinning.

Kethel Spaland zet zijn opmars uit de lagere regionen van de Tweede Klasse D voort. In de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar werd het Rotterdamse Neptunus-Schiebroek met 4-2 verslagen, zo blijkt uit de inventarisatie van lokale omroep Schie. Door de zege komt Kethel Spaland op 12 punten en klimt het naar de tiende plaats.

In de Derde Klasse B leed HBSS opnieuw een nederlaag. Thuis werd met 0-3 van KMD verloren. Met slechts 2 punten staat HBSS stevig op de veertiende en laatste plaats.

In de Vierde Klasse E haalde Hermes DVS flink uit in de uitwedstrijd tegen Overmaas. Het werd liefst 1-9. Ook PPSC boekte een zege. De uitwedstrijd tegen LMO werd met 1-2 gewonnen. SVV speelde een doelpuntrijke uitwedstrijd tegen Rotterdam United. SVV trok daarbij aan het kortste eind. Het verloor met 6-4. Hermes DVS klom door de ruime zege naar de vierde plaats met 18 punten uit 10 wedstrijden. PPSC staat daar met 17 punten uit 10 wedstrijden vlak achter. SVV staat twaalfde met 4 punten uit 10 wedstrijden.Gerelateerd