Twee keer winst voor Schiedamse clubs

• 04-10-2020

VOETBAL – De zondagvoetballers van Excelsior´20 hebben de smaak van het winnen te pakken. Na de eerste competitiewinst vorige week, volgde vanmiddag opnieuw drie punten. Tegen Antibarbari werd het in de Tweede Klasse D 3-1.

Het studentenelftal uit Rotterdam kwam op Thurlede eerst nog op voorsprong, snel, na vijf minuten. Maar twee tellen, minuten later was het al weer gelijk. Pal voor rust pakte Excelsior’20 de voorsprong en pas in blessuretijd werd de winst definitief veiliggesteld.

Excelsior’20 staat nu vijfde op de ranglijst. VFC en Wippolder speelden negen uit drie en staan bovenaan.

Ook Kethel Spaland boekte in de Derde Klasse B zijn eerste overwinning en het werd direct een hele fraaie. Tegen Taurus werd het 6-0, na een 4-0 ruststand.

SVV speelde niet, vanwege Coronabesmettingen in het team.