Twee keer winst en twee keer verlies voor Schiedammers

14-04-2019 Sport Redactie

VOETBAL - HBSS zag zijn zegereeks gisteren onderbroken. Na vier overwinningen had de zaterdagclub behoorlijk afscheid genomen van de laatste plaats, waarop het de hele eerste seizoenshelft bivakkeerde. Gisteren legde de Hargaclub het echter af KMD, nummer twee op de ranglijst. Het werd in Den Haag 3-1.

HBSS ziet nummer laatst Hercules dichterbij komen. Die club won van nummer drie Schipluiden en staat nu nog een punt achter. HBSS heeft echter als nummer dertien de nummers elf en twaalf, Quick Steps en VDL, in het vizier in de Derde Klasse B.

De Schiedamse club in de Tweede Klasse, Kethel Spaland, leed ook een nederlaag. UIt tegen Neptunus-Schiebroek, na gisteren lijstaanvoerder, werd het 1-0. Kethel Spaland werd ingehaald door Zuidland en staat nu dertiende.

De Schiedammers in de Vierde Klasse konden wel winnen. PPSC won met 2-0 van LMO, Hermes-DVS zette op de dag dat het 135 jaar bestond, Overmaas met 5-0 aan de kant.  Beide clubs waren en blijven respectievelijk derde en zesde. SVV nam zijn zaterdagteam uit competitie.Gerelateerd