SVV wint derby van Excelsior´20

18-11-2018 Sport Redactie

VOETBAL - SVV versloeg Excelsior '20 in een Schiedamse derby.

In de Tweede Klasse D kwam op sportpark Harga Excelsior´20 in de eerste helft op voorsprong, zo blijkt uit de inventarisatie van lokale omroep Schie. In de tweede helft drong SVV aan en dat resulteerde in de 67ste minuut in de gelijkmaker door Giovanni Lunger. Het venijn bleek uiteindelijk in de staart te zitten. In de blessuretijd trok SVV de overwinning over de streep door treffers van Jorden Scherpenzeel en Ugur Sencer. In de stand is SVV nu over Excelsior´20 heen gegaan. SVV heeft dertien punten. Excelsior´20 blijft steken op elf punten.

De best presterende ploeg in de derby´s krijgt nog een extraatje. De winnaar mag de wedstrijd om de Supercup tegen de Vlaardingse voetbalkampioen Deltasport spelen.

In de Derde Klasse Q4 zette Kethel Spaland een monsterscore neer tegen in de thuiswedstrijd tegen FC Pretoria. De Rotterdammers verlieten met een 13-2 nederlaag het sportpark Willem-Alexander. Kethel Spaland klom door de monsterscore naar de gedeelde vierde plaats met elf punten uit zeven wedstrijden.Gerelateerd