SVV trekt zaterdag-1 terug uit competitie

13-04-2019 Sport Redactie

VOETBAL - SVV haalt het eerste zaterdagelftal uit competitie. Het team kan niet langer voldoende spelers voor de wedstrijden op de been brengen.

Vorige week werd een treffen van SVV in Rotterdam afgelast bij gebrek aan spelers. Vanmorgen gebeurde hetzelfde bij de thuiswedstrijd tegen Rotterdam United.

Voor het bestuur van de rood-groenen reden het team terug te trekken uit de Vierde Klasse E. "Na het vertrek van het trainersduo eerder dit seizoen, zijn wij met een versmalde selectie verder gegaan onder een nieuwe staf", zo luidt hun toelichting. "De verwachting was gericht op het gecontroleerd uitspelen van het seizoen. Duidelijk was hierbij wel dat dit met de smalle selectie moeilijk zou worden. De groep en de nieuwe staf hebben de afgelopen maanden laten zien dat ze de inzet hadden om dit ook te bereiken. Het is echter niet gelukt om de groep voldoende compleet te houden en het seizoen naar een goed einde te brengen."

"Wij betreuren het dat we geen andere mogelijkheid zien, maar zijn ook volop aan het werk om voor het nieuwe seizoen weer een goed nieuw vertrekpunt te creëren. De verwachtingen hiervoor zijn gunstig." Was getekend, het SVV-bestuur.Gerelateerd