SVV kansrijk om periodetitel

• 17-02-2019

VOETBAL - In de Tweede Klasse D presenteerden de Schiedamse ploegen zeer divers, zo blijkt uit de inventarisatie van Schie.

In de Tweede Klasse D werd Excelsior´20 op Thurlede afgedroogd door Antibarbari. Bij rust was het al 0-3, na negentig minuten stond het 0-5.

SVV won in IJsselstein de wedstrijd tegen VVIJ. Dat team had voor de wedstrijd een punt minder dan SVV, na het wedstrijd dus vier. Het werd 0-1, dankzij Patrick Fonseca. SVV staat stevig op de tweede plaats met 31 punten uit 15 wedstrijden, tien punten achter het ongenaambare TOGB, dat nog niet verloor. Maar SVV is ook kansrijk om de tweede periodetitel in de wacht te slepen. SVV staat hierin tweede, maar achter TOGB, dat al de eerste periode won. Excelsior´20 staat derde van onderen, met 15 punten uit 15 wedstrijden.

In de Derde Klasse Q4 gaf Kethel Spaland tegenstander DRL met boter en suiker. Het werd 6-1. Kethel Spaland staat stevig vierde, al is de achterstand op lijstaanvoerder Dubbeldam groot.