Supercupstrijd tussen Deltasport en SVV (zo)

28-02-2018 Sport Redactie

VOETBAL - De wedstrijd om de Supercup in deze regio gaat tussen de regerend Vlaardings kampioen Deltasport en de Schiedamse titelhouder SVV met zijn eerste zondagelftal. 

Zondag is het veld van Kethel Spaland plaats van handeling voor de wedstrijd, precies op de grens van de twee buursteden. Aanvang: vijf uur 's middags.

De hernieuwde Supercuptraditie kende vorig jaar met VFC (zo) de eerste winnaar. De Vlaardingers waren op het drukbezochte sportpark Willem Allexander toen met 4-1 te sterk voor SVV (zo). “Afgelopen jaargang was een absoluut succes. We gaan er samen met Kethel Spaland voor zorgen dat ook dit jaar weer een mooie voetbalavond voor de Waterwegregio kan worden bijgeschreven", aldus Mischa Keemink namens de organisatie. "Deltasport – SVV (zo) is natuurlijk wel een heel mooi affiche!” Ook Kethel Spaland-voorzitter Pim Koning kijkt uit naar het treffen. “Wij zijn erg blij dat we weer gastheer kunnen zijn voor dit mooie evenement. Samen met de organisatie zullen wij er alles aan doen om een mooie avond neer te zetten”, aldus de preses.

De strijd op 3 maart is gratis te bezoeken en de avond wordt opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid. Via Waterwegsport.nl en schiedamskampioenschap.nl wordt uitgebreid verslag gedaan van de strijd op de Supercup.

Gerelateerd