Sterke reeks SV&HV Schiedam onderbroken

08-05-2018 Sport Redactie

Foto: Judith Droog (SV&HV)

 
HONKBAL - Een bijzondere reeks werd zondag in Bijdorp onderbroken: de honkballers van SV&HV Schiedam hadden de eerste vier wedstrijden in de competitie gewonnen, maar moesten nu het hoofd buigen van het team van de Blue Lions uit Tilburg.

Schiedam, spelend in de Eerste Klasse, kwam nog wel op voorsprong: Dario Spruit Bleeker maakte het punt. Een Tilburgse homerun trok de stand gelijk.

Pas in de vijfde inning werd er opnieuw gescoord. Het was Blue Lions dat het punt maakte, en daarna verder uitliep. Het werd 1-6. In de laatste inning konden Rodrinov Faries (op het honk gekomen door een hit) en Roeland Offermans (vier wijd) nog tegenscoren, zodat de eindstand 3-6 was.

Ondanks de nederlaag staan de Schiedammers nog steeds boven in de competitie, met acht uit vijf; Blue Lions volgt met zes uit vier, Jeka en PSV hebben zes uit vijf. Ook Alphians doet het goed, met twee gewonnen partijen uit twee wedstrijden. Ridderkerk Rowdies, de tegenstander van Schiedam op Hemelvaartdag, staat negende met twee punten uit vier.

Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date