Slechte zaken Excelsior'20 in degradatiestrijd

• 02-04-2018
VOETBAL - Excelsior´20 heeft vandaag slechte zaken gedaan in de strijd tegen degradatie.

Voor de Schiedammers stond de uitwedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Xerxes DZB op het programma. In de eerste helft kon Excelsior´20 nog mee met Xerxes DZB. Na een 1-0 achterstand kwamen de ploegen door een treffer van Rens van Troost weer op gelijke hoogte. Direct na rust kwam Xerxes DZB weer op voorsprong en die klap kwamen de Schiedammers niet meer te boven.

Xerxes DZB won uiteindelijk de kelderkraker met 4-1. Door de nederlaag zakte Excelsior´20 naar de twaalfde plaats met 16 punten uit 18 wedstrijden.

In de Derde Klasse B werd verder duidelijk dat SVV de titel nog niet op zondag 8 april in de thuiswedstrijd tegen SEP kan binnenhalen. Concurrent ODB won namelijk met 3-0 van Graaf Willem II VAC.