Schiedamse zondagclubs winnen

• 18-03-2018
VOETBAL - Excelsior’20 boekte een belangrijke overwinning in de strijd tegen degradastie. In Delft wonnen de Schiedammers in de Tweede Klasse D met 3-4 van Wippolder.

Keeper Aykut stopte, bij de 3-4 voorsprong voor Excelsior’20, een strafschop. Door de ovewinning komt Excelsior’20 op 16 punten uit 16 wedstrijden. Excelsior’20 maakte daarmee de sprong van de twaalfde naar de tiende plaats.

In de Derde Klasse B had SVV het lastig in de uitwedstrijd tegen Voorschoten’97. Na de eerste treffer van Isamel Adsalmis kwamen de gasten in de 58ste minuut langszij. In de 72ste minuut zette Wesley Schouten SVV opnieuw op voorsprong. Die 1-2 voorsprong gaf SVV daarna niet meer uit handen. Het gat met concurrent ODB, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld, blijft 15 punten.

In de Derde Klasse D zette Kethel Spaland zijn sterke reeks van de laatste weken voort. Dit keer werd Charlois thuis op een 2-0 nederlaag getrakteerd.