Schiedamse vierdeklassers komen bovendrijven

02-02-2019 Sport Redactie

VOETBAL - Wisselende resutalten voor de Schiedamse zaterdagteams in de vijftiende speelronde van de competitie. Schie zet de resultaten op een rijtje.

In de Tweede Klasse D ging Kethel Spaland flink onderuit in Capelle aan den IJssel. De uitwedstrijd tegen SVS werd met 5-0 verloren. Kethel Spaland blijft daarmee na 14 wedstrijden op 12 punten staan.

In de Derde Klasse B pakte HBSS opnieuw een puntje. De thuiswedstrijd tegen nummer twee Wateringse Veld Kranenburg eindigde in 2-2. Ondanks het puntje blijft HBSS nog altijd de hekkensluiter in deze klasse met 4 punten uit 13 wedstrijden.

In de Vierde Klasse E kon PPSC zich uitleven in de uitwedstrijd tegen GLZ Delfshaven. PPSC won het duel met 0-6. Ook Hermes DVS pakte de volle winst. De uitwedstrijd tegen Rotterdam United leverde een 1-3 zege op. SVV leed een nederlaag. De uitwedstrijd tegen VOB ging met 2-0 verloren. PPSC staat op de vierde plaats met 26 punten uit 13 wedstrijden. Hermes DVS staat één plaatsje lager met 24 punten uit 13 wedstrijden. SVV staat twaalfde en voorlaatste met 4 punten uit 12 wedstrijden.

Gerelateerd