Schiedamse clubs presteren matig

07-04-2019 Sport Redactie

VOETBAL - Een weinig succesvol weekend vooro de Schiedamse voetbalclubs. Vandaag waren er slechts verliespartijen, gisteren wonnen alleen PPSC en HBSS.

SVV verloor vanmiddag thuis van Concordia. Na een 2-1 voorsprong werd het 2-4. De zaterdagvoetballers van SVV kwamen in Rotterdam niet opdagen voor hun wedstrijd; de club kon niet genoeg spelers op de been krijgen.

PPSC was in dezelfde Vierde Klasse E de enige Schiedamse ploeg die met drie punten huiswaarts ging. UIt bij Egelantier Boys werd het 0-3. Hermes-DVS verloor in Vlaardingen van VFC met 4-2. PPSC staat nu derde in de competitie, Hermes-DVS zesde, SVV twaalfde.

Vandaag leed Excelsior´20 een thuisnederlaag tegen Oliveo. Het werd 0-3. SVV staat na deze speelronde in de Tweede Klasse D op de vierde plaats, Excelsior´20 elfde.

In de Derde Klasse Hoog B ging Kethel Spaland vandaag onderuit tegen DHL. Het werd 1-2. Kethel Spaland staat nu tiende. De zaterdagvoetballers van de club boekten in de Tweede Klasse D wel een resultaat. Thuis werd het tegen DCV 2-2. De ploeg staat twaalfde.

In de Derde Klasse B van het zaterdagvoetbal won HBSS thuis met 4-1 van MVV´27. HBSS blijft dertiende. .