Schiedamse clubs pakken punten

• 11-03-2018
VOETBAL - Excelsior'20 pakte vanmiddag een zwaarbevochten punt in de thuiswedstrijd tegen WCR. In de Tweede Klasse D kwamen de Schiedammers op 0-2 achter, maar maakten vlak voor tijd de belangrijke gelijkmaker. Ondanks het punt zakte Excelsior’20 wel een plaatsje op de ranglijst; het staat nu twaalfde. Wel loopt Excelsior’20 nog een aantal wedstrijden achter op de concurrenten.

In de Derde Klasse B is de titel voor SVV weer dichterbij gekomen. In de thuiswedstrijd tegen DHL stond het bij de rust nog 1-1. In de tweede helft drukte SVV het verschil in kwaliteit ook uit in doelpunten. Het won uiteindelijk met 6-2.

In de Derde Klasse D sprokkelde Kethel Spaland weer een puntje erbij. De uitwedstrijd tegen nummer twee FC IJsselmonde eindigde in 0-0. Kethel Spaland zakte wel een plaatsje maar staat op een ruime afstand van de degradatiezone.