Schiedams kampioenschap bij HBSS

21-01-2023 Sport Redactie


VOETBAL - HBSS is dit jaar gastheer van het Schiedams voetbalkampioenschap 2023, zo maakte de organisatie gisteren bekend.

De overtuigende winnaar van de editie 2022, bij buurman Hermes-DVS zal op zaterdag 24 juni de poorten opengooien om er op sportpark Harga een mooi voetbalfeest van te maken.

Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van de jeneverstad, is toe aan zijn zevende editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016 en 2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS (2019) legden in de eerdere edities beslag op de titel. De winnaar van het toernooi zal vervolgens met de Vlaardingse kampioen strijden om de Waterweg Supercup.

Net als afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zaterdag 17 juni zullen ook de jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de eer. Uiteraard zal ook het meidenvoetbal een plaats krijgen in de programmering.

En dan is er ook nog het Schiedams horecatoernooi; 24 kroegen, restaurants en andere bedrijven uit te sector strijden eveneens om te titel en de eer. Dat gebeurt op 25 juni, ook bij HBSS.Gerelateerd