Categorieën

Service

Proeftrainen meisjes bij PPSC

Proeftrainen meisjes bij PPSC
Sport

Proeftrainen meisjes bij PPSC

  • Redactie
  • 19-05-2015
  • Sport
Proeftrainen meisjes bij PPSC

Welke meisjes staan er over tien jaar in Oranje?

VOETBAL – PPSC zet haar deuren van harte open voor geïnteresseerde meisjes voetbaljeugd. Tot en met woensdag 3 juni staan de trainingen open voor meisjes die willen ervaren of voetbal iets voor hen is. Zaterdagochtend is er op Thurlede een meisjesvoetbaltoernooi.

Het Nederlands elftal voetbaldames heeft het afgelopen jaar met kwalificatievoetbal, dat live op televisie werd uitgezonden, van zich doen spreken. Vanaf 6 juni zal er meer van Oranje te zien zijn op het WK in Canada. Niet vreemd dus dat ook steeds meer meisjes voetbal willen gaan spelen. Nog voordat het WK begint, kunnen meisjes in Schiedam dus meedoen met proeftrainingen om te kijken hoe leuk zelf voetballen is.

Meisjes tot en met 11 jaar trainen per leeftijdscategorie op maandag van 18.00 – 19.00 uur en op woensdag van 17.30 – 18.30 uur.
Meisjes vanaf 11 jaar zijn welkom op de woensdagtrainingen van 18.30 uur – 19.30 uur.
Meisjes van 13 t/m 15 jaar kunnen ook meetrainen op dinsdag van 19.00 – 20.00 uur en donderdag van 18.00 – 19.00 uur.

Voetbalsfeer proeven kan ook op zaterdagochtend 23 mei, wanneer er op het terrein van PPSC een meisjes-voetbaltoernooi plaatsvindt. Vier meisjesteams van PPSC strijden dan met 10 andere teams om de prijzen.

Voor volgend seizoen heeft PPSC plaats voor meisjes van 5 t/m 15 jaar. Bij PPSC is meisjesvoetbal sterk groeiend. Deze gezellige familievereniging op Thurlede is binnen vier jaar tijd de grootste meisjes-voetbalclub van Schiedam geworden. In 2012 begon PPSC met meisjesvoetbal en sindsdien komt er elk jaar minimaal een team bij. Om aan de ledengroei ruimte te bieden heeft PPSC vorige maand vier extra kleedkamers geplaatst.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om mee te trainen: Larissa van der Lugt (meisjes-coördinator PPSC), telefoon 06-53732663, e-mail [email protected]

Website PPSC: www.ppsc.nl