Om Supercup op 9 mei, Duocar Cup bij HBSS

07-03-2018 Sport Redactie

VOETBAL - De wedstrijd om de Supercup Waterweg Noord tussen SVV (zondag) en Deltasport wordt op woensdagavond 9 mei gespeeld. 

Het duel tussen de voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen zou aanvankelijk op zaterdag 3 maart worden gespeeld. Het duel werd toen echter afgelast vanwege de winterse omstandigheden. Organisator Waterwegsport.nl, de beide ploegen en gastheer Kethel Spaland zijn nu overeengekomen om het duel nu één dag voor Hemelvaartsdag te spelen. Het duel wordt op 9 mei vanaf half acht 's avonds  gespeeld op het terrein van Kethel Spaland.

De vierde editie van het Schiedams kampioenschap (om de Duocar Cup) zal dit jaar plaatsvinden op het terrein van HBSS. Deze wedstrijd staat voor 9 juni op het programma.

In eerste instantie had SVV als regerend kampioen de eer om gastheer te zijn maar gezien de (bouw) ontwikkelingen op en rond het complex van de rood-groenen is er in samenspraak met de organisatie en HBSS besloten om uit te wijken naar het terrein van de oranjehemden, een paar meter verderop.

Gerelateerd