Categorieën

Service

Move4U heeft nieuwe beachvolleyvelden

Move4U heeft nieuwe beachvolleyvelden
Sport

Move4U heeft nieuwe beachvolleyvelden

  • Redactie
  • 11-05-2017
  • Sport
Move4U heeft nieuwe beachvolleyvelden
VOLLEYBAL - Move4U, de volleybalvereniging voor Vlaardingen en Schiedam, neemt zaterdag beachvolleybalvelden in gebruik.

Dat gebeurt op velden naast sporthal Holy aan de Korhoenlaan in Vlaardingen waar eerder gekorfbald werd. Daar zijn vier beachvelden ingericht, waar eventueel ook andere strandsporten te beoefenen zijn. Het zand daarvoor is dat van het WK Beachvolleybal in Rotterdam van 2015; beter kan dus niet. De Vlaardingse sportwethouder Arnout Hoekstra zal zaterdag om een uur 's middags de nieuwe velden officieel openen.

Voor en nadien wordt er gevolleybald. Ieder is uitgenodigd om mee te doen, vanaf tien uur. Voor de jeugd van Move4U komt Jantine van der Vlist een clinic geven. Zij speelde in 2016 nog op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro en zal samen met een andere topspeelster, Rimke Braakman, de jeugd een leuke beachvolleybal les geven.

Na de clinic volgt er een demonstratiewedstrijd met de twee topspeelsters tegen een team van Move4u. Daarna is er een jeugdtoernooi;  na het officiële openingsmoment volgt er een seniorentoernooi. Er wordt afgesloten met een barbecue.

Voor meer informatie over het programma en opgeven voor het toernooi, kijk op de website I: www.move4u.info