Categorieën

Service

Lynne Maas wint afgetekend

Lynne Maas wint afgetekend
Sport

Lynne Maas wint afgetekend

  • Redactie
  • 30-05-2023
  • Sport
Lynne Maas wint afgetekend

Foto: archief


DRESSUUR - Lynne Maas won op Tweede Pinksterdag afgetekend in haar klasse tijdens de selectie voor de CHIO Zuid-Holland Cup.

De Schiedamse amazone behaalde met Lolly Pop een score van 78,667%, in haar dressuurklasse M2. Het was de hoogste score van de dag. Maas kwam ruim uit voor Mariska Jolink-Vermeulen (Reeuwijk) met Lanse en Serena Vergunst met Midnight Diamond P, die beiden een score van 72,500% behaalden.

In de klasse M1 was RV Oud-Beijerland oppermachtig met Robert Jan de Visser (Serooskerke) met Manchester TC op de eerste plaats met 75% en Lola Middelburg ('s Gravenhage) met Nadal TC op een tweede plaats met 72,233%).

De winnaars van de finale van vorig jaar, de Biesboschruiters, behaalden de hoogste teamscore en verzekerden zich van een startbewijs voor de finale. Het is ook het team van Lynne Maas. Behalve het team van de Biesboschruiters (Werkendam) mogen ook de teams van RV Oud-Beijerland en PSV Westland (Maasdijk) door naar de finale die tijdens het CHIO Rotterdam op woensdag 21 juni plaatsvindt.