Hermes-DVS spaart GLZ Delfshaven

• 23-03-2019
VOETBAL - Hermes-DVS maakte vanmiddag korte metten van GLZ Delfshaven.

De Rotterdamse nummer laatst op de ranglijst had al meer dan honderd goals tegen gekregen, dit seizoen in de Vierde Klasse E, en wilde er daar vandaag zo min mogelijk bijkrijgen.

Hermes-DVS had de hele wedstrijd een overwicht, maar wist zich geen raad met de ruimte die geboden werd. Met name de nauwkeurigheid in de passing ontbrak. De Schiedammers scoorde voor rust wel tweemaal, door Koen Pijpers en Pim van den Berg. Daarmee was het sprankje hoop op een goed resultaat aan GLZ-zijde ook verdwenen.

Na rust legio kansen, maar op de één of andere manier lukte het de blauwhemden niet om deze te verzilveren. Uiteindelijk vonden de mannen van Anthony van Vooren toch nog driemaal het net. Wilson de Barros, wederom Pim van den Berg en Marius Lansbergen zorgden voor de goals. De bezoekers stelden hier nog twee doelpunten tegenover. Eindstand: 5-2.

Arse Calame en Marius Lansbergen vielen met blessures uit.