Hermes-DVS pakt de kop

20-11-2021 Sport Redactie


VOETBAL - Hermes-DVS heeft de koppositie veroverd in de Vierde Klasse G. De ploeg van Harga won vanmiddag van Blijdorp.

De lichtblauwen wonnen thuis met 2-0. Na zes van de zeven partijen te hebben gewonnen en een keer gelijk te hebben gespeeld, staat Hermes-DVS met negentien uit zeven bovenaan. Dit ook omdat Victoria'04 vandaag niet speelde. Dat team - zes keer winst uit zes partijen - kan de Schiedammers nog achterhalen als de afgelaste wedstrijd tegen het laaggeplaatste Delfshaven wordt gewonnen.

Excelsior'20 won in dezelfde competitie vandaag ook. Tegen AGE-GGK werd het 4-1 na een 1-1 ruststand. Na de 0-1 achterstand scoorde Lorenzo Pirau onder meer twee keer. Excelsior'20 staat nu vijfde.

Dat is nog twee plekken lager dan PPSC, dat vandaag niet in actie kwam. Hetzelfde gold voor SVV, dat onderaan staat, met nog maar vijf uitgespeelde partijen op het conto.

In de Derde Klasse C deed HBSS het goed tegen OVV. Het werd in Oostvoorne 0-3, met een relatief snelle 0-1 en de andere twee doelpunten pas in de laatste minuten van de wedstrijd. HBSS komt daarmee op tien uit zeven een staat daarmee ook zevende. Kethel Spaland speelde niet en staat drie plaatsjes hoger. Lijstaanvoerder VFC is al bijna buiten beeld, met 22 uit acht.Gerelateerd