Hermes-DVS moet koppositie prijsgeven

• 19-03-2023

VOETBAL - Weinig plezier beleefden de Schiedamse Vierde Klassers aan de speelronde gisteren. Tenminste, waar het de punten betrof.

Hermes-DVS moest de koppositie in de competitie uit handen geven door een gelijkspel in Rhoon tegen WCR. Het werd tegen de nummer vijf van de ranglijst 1-1. PPSC wist de goal helemaal niet te vinden, in het thuisduel tegen Steeds Hooger. De tegenstander deed dit wel, met dus 0-1 als resultaat.

Hermes-DVS staat nu op twee punten van Overmaas, dat met 6-0 uithaalde tegen Overschie. PPSC blijft zesde.

SVV haalde een punt op bezoek bij NTVV, maar kreeg dat niet cadeau. De Schiedammers kwamen in het duel in de Vijfde Klasse C in Nieuwe Tonge met 3-0 achter, na. 2-0 bij rust. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd wist de Hargaformatie het net van de tegenstander echter nog drie keer te vinden: 3-3