HCS-heren troeven Rijswijk af

• 22-09-2019

HOCKEY - De heren van HC Schiedam wonnen hun tweede wedstrijd in de competitie gewonnen. Thuis op Harga werd Rijswijk afgetroefd.

Kort in de wedstrijd had het er nog niets van weg dat het een redelijk eenvoudige middag zou worden voor de HCS-mannen. De tegenstander maakte binnen vijf minuten 0-1. HCS had een kwartierje nodig om gelijk te maken, via Pepijn van Rooy. Die 1-1 stand bleef op het scorebord tot de rust.

Daarna was het snel HCS dat de wedstrijd naar zich toetrok. Neville Tegelaar zette de Schiedammers op voorsprong en daarna loopt HCS rustig uit. Na goals van David Villerius, Dako Jaeger en Ruben van Dam stond de 5-1 eindstand op het scorebord. In de Eerste Klasse B staat HCS nu op doelsaldo bovenaan.