HBSS klopt ook nummer twee DVO'32

• Redactie
  • 04-03-2020

VOETBAL - Wesley Schouten was de opvallendste speler in het inhaalduel van HBSS gisteravond: hij scoorde vier keer.

HBSS blijft het goed doen in zijn 'achtervolging', nu het leeuwendeel van de wedstrijden die het eerste eerder dit seizoen speelde, over moet worden gedaan.

Gisteren werd het uit in Vlaardingen bij nummer twee DVO'32 2-4. Aardig om te weten: de geschrapte wedstrijd tussen de twee werd eerder 0-2.

Bij rust was het 1-1, na een eerste goal van Schouten na een slechte terugspeelbal en een gelijkmaker van afstand. Na rust scoorde HBSS snel uit een counter 1-2. In het tumult dat daarop losbrak - scheidsrechter Danny van Aalst weigerde de buitenspelvlag van de grensrechter te honoreren - kreeg een speler van DVO'32 twee keer geel en kon dus inrukken. Daarna was het voor de Schiedammers relatief eenvoudig uitspelen, met nog twee goals van Schouten, voor de Vlaardingers nog eens konden scoren.

HBSS is nu van de laatste plaats af in de Derde Klasse B. Met nog zes wedstrijden tegoed kan het nu op jacht naar de nummer drie van onder, Vierpolders. Met twee punten achterstand kan dat verschil snel geslecht zijn.