HBSS, Excelsior'20 en Kethel Spaland winnen

• 10-12-2022

Berkan Bayraktar maakt voor HBSS de 1-0 vanaf de penaltystip; beeld: HBSS

VOETBAL - HBSS gaat als lijstaanvoerder van de Derde Klasse D de winterstop in. De Schiedammers wonnen vanmiddag met 2-0 van Victoria'04 uit Vlaardingen.

Na een half uur kwam HBSS op voorsprong, uit een pingel (zie foto), nog geen tien minuten later gevolgd door de 2-0 uit een 'vlammend schot'. Daarbij bleef het.

Excelsior'20 won vanmiddag met 3-0 van VDL uit Maassluis. De zwart-witten scoorden drie keer in het laatste kwartier.

Kethel Spaland won bij Vierpolders met 2-4. Bij rust stonden de Schiedammers met 0-1 voor. Na rust maakte de ploeg van Voorne-Putten eerst gelijk, voor Kethel Spaland drie keer het net vond. Daan Nesse deed dat twee keer. In het laatste kwart van de wedstrijd kwam de winst voor de blauw-roden niet meer in gevaar.

HBSS heeft met 28 punten uit elf wedstrijden een ruime voorsprong op de achtervolgers, waartussen zich nu ook Kethel Spaland en Excelsior'20 mengen.