HBSS en Kethel Spaland blijven winnen, Excelsior'20 niet

• 28-01-2023

VOETBAL - HBSS en Kethel Spaland blijven één en twee in de Derde Klasse D van het zaterdagvoetbal. Zij wonnen vanmiddag allebei.

Excelsior'20 haakte bovenin af; het liep in Vlaardingen tegen een zeperd op. Victoria'04 won met 2-0. De Vlaardingers speelden driekwart van de wedstrijd met tien man, nadat de keeper een rode kaart kreeg voor hands buiten de zestienmeter. Toen stond het nog 0-0. Daarna kregen de Schiedammers de kansen, maar maakten de Vlaardingers, de goals, na een half uur en kort voor tijd.

Kethel Spaland speelde thuis tegen OHVV en kwam kort voor rust met twee goals snel na elkaar met 2-0 voor. In de tweede helft wisten de voetballers uit Oudenhoorn een keer te scoren, maar verder kwamen ze niet. Uitslag: 2-1.

HBSS moest tegen Rijnmond/Hoogvliet Sport en won met 0-3. De wedstrijd was voor de Schiedammers lastiger dan de eindstand doet vermoeden. Na een 0-0 ruststand vielen de goals later in de tweede helft.