Feestje bij Hermes-DVS

09-03-2019 Sport Redactie


VOETBAL - Hermes-DVS zal zich zijn eerste wedstrijd op het nieuwe complex nog lang heugen. Het werd tegen Spartaan '20 een waar feest, met een 7-2 overwinning als resultaat.

Bij rust stonden de blauw-witten met 2-0 voor, Spartaan '20 kwam nog even terug, maar nadien liepen de thuisspelers op het nieuwe veld op Harga fors uit en zetten zo een feestelijke dag extra kracht bij. In de ochtend had Hermes-DVS het nieuwe verenigingsgebouw in gebruik genomen; er was veel toeloop van publiek en nieuwsgierige clubmensen.

Veel tegenvallender was de uitslag die buurman SVV moest verteren. Tegen Victoria '04 in Vlaardingen werd het 8-1. PPSC was vrij maar blijft derde in de Vierde Klasse E. Hermes staat nu zesde, SVV elfde.

In de Tweede Klasse D verloor Kethel Spaland de wedstrijd tegen CWO uit Vlaardingen. Het werd 0-2, de bespelers van het sportdak blijven twaalfde.

HBSS tenslotte boekte in de Derde Klasse B een overwinning. Tegen VDL werd het in Maassluis 0-2. HBSS blijft vooralsnog laatste op de ranglijst.Gerelateerd