Excelsior'20 met twee keer rood onderuit

• Redactie
  • 25-03-2018
VOETBAL - Excelsior’20 verloor vanmiddag thuis van kampioenskandidaat Groeneweg. In deze wedstrijd in de Tweede Klasse D stond het lange tijd 0-0. De hoop voor Excelsior’20 op een resultaat vervloog toen de scheidsrechter in de 79ste minuut een strafschop aan de gasten gaf. Die werd benut voor de 0-1. In de consternatie daarna werden twee spelers van Excelsior’20 met een rode kaart (na 2x geel) uit het veld gestuurd. Groeneweg profiteerde daarvan en bracht de eindstand in de 90ste minuut op 0-2.

In de Derde Klasse B versloeg SVV thuis de nummer 3 Wilhelmus met 3-0. Topscorer Dick Tijdeman vond weer eens het net. Hij scoorde twee keer voor de Schiedammers. De nummer 2 ODB ging verrassend met 1-0 onderuit tegen WIK, waardoor het kampioenschap voor SVV nu heel dichtbij komt.

In de Derde Klasse D is Kethel Spaland bezig aan een sterke serie. De uitwedstrijd tegen het hoger geplaatste Virtus leverde een 0-1 overwinning op.