Excelsior'20 en Kethel Spaland verliezen

• 29-04-2018
VOETBAL - Excelsior'20 kon het in de Tweede Klasse D vandaag niet bolwerken tegen titelkandidaat GLZ Delfshaven.

Thuis kwamen de Schiedammers snel achter, maar maakten al in de twaalfde minuut gelijk door Mitchell Kalaboyias. Zeven minuten later kwamen de gasten weer op voorsprong. In de tweede helft kreeg Excelsior´20 een aantal goede mogelijkheden om de 1-2 achterstand ongedaan te maken, maar scoren lukte niet. Ook de gasten wisten het net niet meer te vinden, waardoor de 1-2 ruststand ook de eindstand werd. GLZ Delfshaven nam door de zege de koppositie in de Tweede Klasse D in. Excelsior´20 blijft op de tiende plaats staan met nu 23 punten uit 22 wedstrijden.

In de Derde Klasse D maakte laagvlieger FC Pretoria thuis een einde aan de zegereeks van Kethel Spaland. FC Pretoria won verrassend met 2-1.