Excelsior'20 en HBSS zetten goede stap, Hermes-DVS afgeserveerd

• 11-06-2022

VOETBAL - Excelsior'20 heeft zijn eerste slag geslagen in de nacompetitie. Tegen derdeklasser GHVV'13 werd het 1-3.

Derdeklasser HBSS deed hetzelfde, uit in en tegen Charlois: 0-2. De Schiedammers houden zodoende kans op promotie naar de Tweede Klasse

Excelsior'20 deed de krachtsverhoudingen - volgens hen die de wedstrijd zagen - geen eer aan, toen ze bij rust met 0-2 voor stond. Het team van Thurlede had veel meer moeten scoren. Zeker toen GHVV'13 de 1-2 maakte, kort na rust. Tien minuten voor tijd scoorde de Schiedamse vierdeklasser uit een vrije trap.

Hermes-DVS weet na de wedstrijd van vandaag al dat het komend seizoen opnieuw in de Vierde Klasse speelt. Na een verdienstelijk seizoen, met zeventien overwinningen in de 22 duels, werd het vanmiddag op Harga tegen de Haagse tegenstander Graaf Wilem 2 VAC een grote desillusie. De Schiedammers werden met liefst 0-9 afgedroogd.