DWS-heren haken af voor bovenste plaatsen

• 05-12-2022

HANDBAL - De heren van DWS leden afgelopen zaterdag een gevoelige nederlaag in Amsterdam. Tegen Aristos werd het daar 30-29.

Voor DWS betekende dat het verschil tussen volop meedraaien in de bovenste regionen van de Eerste Divisie, of afhanken tot het niveau van een goeie middenmoter. DWS staat nu vijfde, of zes punten van ranglijstaanvoerder V&L. Aristos staat op een punt tweede.

Na 18-17 bij rust hielde DWS de hele tweede helft de spanning in de wedstrijd. Maar toen Aristos zijn dertigste maakte, bleek DWS in de laatste minuut niet in staat met gelijke munt terug te betalen.

De dames van DWS deden in de Hoofdklasse D wel goede zaken door te winnen van WPK/Westlandia. Het werd 36-33. DWS staat nu negende van de twaalf teams, met zes punten uit negen wedstrijden.