Derby Excelsior'20 - Hermes 'uitverkocht'

12-08-2020 Sport Redactie/Schiedammer Online


CRICKET - Aanstaande zaterdag 15 augustus aanvang twee uur vindt de Twenty20-cricketderby tussen Excelsior'20 en Hermes-DVS plaats voor 350 toeschouwers, die zich allen vooraf hebben aangemeld. Er kunnen gezien de coronamaatregelen niet meer bezoekers bij. 

Er zijn twee toegangen tot het veld. Bij beide ingangen dienen toeschouwers hun toegangsbewijs te laten zien. Er wordt gebruikgemaakt van professionele beveiligers. Je kon je tot vrijdag 14 augustus negen uur online gratis registreren als toeschouwer, tenzij het maximale aantal bezoekers zou zijn bereikt. Het cricketbestuur van Excelsior'20 laat weten: "Het maximum aantal van 350 aanmeldingen is bereikt, dus nieuwe aanmeldingen zijn niet meer mogelijk. De wedstrijd wordt live gestreamd via You Tube voor de thuisblijvers. Meer informatie daarover staat kort voor aanvang op de Facebookpagina van Excelsior’20."

Alle toeschouwers zijn verplicht om te zitten voor, tijdens én na de wedstrijd op de geplaatste stoeltjes of bankjes of op hun eigen stoel. Mensen die een eigen stoel meenemen, dienen die op de daarvoor aangegeven plekken neer te zetten. Een rondje langs het veld lopen mag wel maar in de aangegeven richting en met inachtneming van de anderhalve-meter-regel. Er worden wel drankjes verkocht, maar geen eten. Een uur na de wedstrijd sluit de bar en wordt bezoekers verzocht het terrein te verlaten.

Het cricketbestuur heeft alle 350 geregistreerde bezoekers een e-mail gestuurd met alle maatregelen. Gerelateerd