D & S Groep spontaan hoofdsponsor Sparta

23-06-2018 Sport Kor Kegel

D & S wordt ook shirtsponsor van Sparta

SCHIEDAM – Sparta mag dan gedegradeerd zijn, maar met de nieuwe hoofdsponsor D & S is al een stevige stap gezet op de weg terug naar de eredivisie. De commercieel manager van Sparta, Dave van der Meer, vindt het een enorme opluchting dat het Schiedamse vastgoedbedrijf een driejarig sponsorcontract heeft getekend. In de verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen.  

Dat Sparta komend seizoen in de eerste divisie speelt, heeft financiële gevolgen voor de club. Maar met het aanbod van D & S zijn de zorgen al aardig aan het wijken. John van Doorn, directeur van D & S Groep, zegt blij te zijn dat zijn bedrijf hoofdsponsor is geworden. Van Doorn & Salari volgt als sponsor Centric op dat het na één jaar gezien hield als hoofdsponsor van Sparta.  

D&S Groep is direct ook de nieuwe shirtsponsor van de voetbalclub uit Spangen. De jeugdopleiding, de maatschappelijke sportvereniging De Betrokken Spartaan, het daaraan gelieerde project StreetRulez in Schiedam en het eerste elftal van Sparta Damesvoetbal zijn ook bij het sponsorschap betrokken. Spangen juicht, het Kasteel juicht.  

“Het was een spontane actie", zegt John van Doorn. Hij wilde de degradatie van Sparta laten volgen door een positieve stap. Hij belde de receptie van Sparta en dat was genoeg. Sparta reageerde onmiddellijk verheugd. Dave van der Meer vindt het een ontwapenende actie. Typerend voor D & S om zoiets gewoon via de receptioniste aan te kaarten, vindt hij vol waardering. Eenvoud siert de mens.